Hypnoterapi

Går du med et gammelt traume, stress, lavt selvværd m.m.?

Hypnoterapi / Hypnose kan være en velegnet terapiform for dig. Du kan opnå gode resultater i forhold til fastlåste symptomer, som kan være vanskelige at løse op for gennem samtale alene. I hypnose bygges bro mellem ressourcer og problemområder. Jeg tager udgangspunkt i nuet og går tilbage og ser på problemer og traumer fra et sikkert sted.

Klinisk hypnose er evidensbaseret, empirisk forskning. Metoden har vist gode behandlingsresultater f.eks. i forhold til traumer, angst, fobier, depression og smerter.

I den hypnotiske tilstand kigger du indad, og mærker dine egne reaktioner og signaler. Når du glider ind i tilstanden, kommer du i kontakt med dybere lag i dig selv. Hvor du bedre kan mærke dine følelser og kropslige reaktioner.

Du kan genopleve situationer, du ellers ikke er bevidst om, og du kan bearbejde svære oplevelser i en afslappet og tryg situation. Tilstanden kan sammenlignes med anden form for fordybelse, som du kender. Når du f.eks. læser en god bog og bliver fuldstændig optaget af den. Det er altså et almindeligt fænomen, som kan trænes og udvikles.

Det er min erfaring, at når du via psykoterapi opnår øget indsigt og bliver bedre til at ændre sin måde at tænke på kan Hypnoterapi /Hypnose være med til at forstærke og fremme forløsning af symptomer, følelsesmæssige og kropslige fornemmelser, som er fastlåste og vanskelige at ændre.