Psykolog Helle Mortensen

Erfaren psykolog tilbyder individuel terapi til børn, unge og voksne, parterapi, familierådgivning, coaching, supervision & kurser. Jeg tager afsæt i en bred psykolog faglig, klinisk og menneskelig erfaring fra flere år i privat praksis. I trygge og professionelle rammer i klinikfællesskabet Huset Blachs Gaard, Aarhus C & på Lindebakken i Odder.

Har du brug for psykolog hjælp ?

Mærker du symptomer på angst, depression, stress eller udbrændthed? oplever du sorg og krise i forbindelse med svære livsforhold? eller har du brug for at arbejde med dit selvværd og øge livskvaliteten ? så kan terapi være en hjælp for dig.

Med udgangspunkt i netop dit problem og dine ønsker har jeg mulighed for at integrere metoderne Kognitiv terapi, ACT, Mindfulness & Hypnoterapi – med fokus på nærvær, accept og sammenhængen mellem tanker, følelser og handling. Du kan således få hjælp til at forløse og forandre gamle, ubehagelige følelsesmæssige traumer/reaktioner.

Jeg giver desuden en mulighed for at udvikle nye, stærkere livsstrategier – og terapien vil være orienteret mod at få nye handlemuligheder, således at du får redskaber til at udnytte dine ressourcer, samt arbejde med og håndtere dine problemer her og nu og i fremtiden.

Det er vigtigt, at du føler dig tryg og forstået, så centrale værdier i mit arbejde er at skabe tillid og nærvær. Udgangspunktet for første samtale vil altid være, at vi i fællesskab kan tegne et billede af problemstillingen. Dette kan medføre lettelse og samtidig give et overblik over det videre terapeutiske forløb.

Jeg modtager privatbetalende klienter samt forløb betalt af forsikringer, fagforeninger, virksomheder og offentlige institutioner.